MAGAZIN ONLINE

Magazinul online este aplicatia ideala pentru a vinde si a cumpara bunuri de larg consum. Mediul online abunda de magazine virtual, unde utilizatorii pot face cumparaturi stand la un calculator, iar livrarea le este facuta direct la domiciliu.

Seomagnat utilizeaza o gama larga de solutii si tehnologii web in realizarea magazinelor online de care aveti nevoie. Aplicatiile portalurilor de plati electronice pot fi incorporate perfect in design-ul site-ului web pentru a permite clientilor sa aleaga din diversitatea modalitatilor de plata.

Produse si categorii

Baza unui magazin PrestaShop este catalogul sau, care contine produse si categorii de produse. Adaugarea produselor nu inseamna numai adaugarea de imagini si text ci si validarea continutului. Inseamna stabilirea pretului, a greutatii, a dimensiunii, a caracteristicilor, a caietului de sarcini, a detaliilor, a producatorului, a furnizorului fiecarui produs si mult mai mult.

Sectiunea " Catalog" poate fi accesata prin deschiderea meniului cu acelasi nume, care listeaza toate paginile legate de produse. De aici se poate gestiona catalogul de produse pentru tot magazinul.

original-theme

Safe-Payment

Metode de plata si transport

Un magazin online construit pe platforma PrestaShop permite toate tipurile de plati: plata ramburs, plata cu cardul, plata prin paypal, plata prin cec sau plata prin transfer bancar.

PrestaShop va ofera posibilitatea sa integrati ca transportatori pe cele mai cunoscute companii de livrare din tara si din lume daca vreti sa livrati international.

Puteti beneficia de un numar nelimitat de transportatori si destinatii, puteti oferi reduceri de transport, puteti oferi posibilitatea de urmarire a coletului, puteti seta taxe de livrare in functie de pret, volum sau greutate si nu numai.

Module

Daca doriti sa adaugati platformei PrestaShop noi functionalitati, pe langa cele de baza, exista numeroase module ce pot fi achizitionate si instalate de pe site-ul oficial. Aceste module sunt validate iar calitatea lor este asigurata.

Alte tehnologii web utilizate

virtuemart-review-logo

woocommerce-logo

Opencart

Avantajele unui magazin online sunt

  • Program non-stop de preluare comenzi online
  • Castigarea de client noi in timp scurt si stransa legatura cu acestia
  • Foarte usor de utilizat de catre utilizatorii care doresc sa faca cumparaturi
  • Adaugarea de categorii si subcategorii nelimitate de produse
  • Costuri mult mai mici decat la un magazine fizic
Adaugare de produse

Adaugarea manuala a produselor in website este un proces costisitor si consumator de timp, resursa cea mai importanta a unui proprietar de magazin online. Ne putem ocupa de aceasta sarcina la preturi imbatabile.

Dezvoltare module

Folosim platforme e-commerce pe care le putem modifica usor. Daca ai nevoie de module personalizate, care au anumite cerinte, echipa noastra le poate dezvolta la preturi fara concurenta.