Cum sa iti promovezi afacerea pe Twitter?

Cum sa iti promovezi afacerea pe Twitter?

Twitter este in continuare unul dintre canalele social media de promovare afecere in mediul online. Este o sursa foarte valoroasa de trafic pentru site-ul tau . Multe alte medii sociale pot aparea si disparea, insa twitter am observat ca poate aduce mult trafic daca este utilizat corespunzator.

Adauga linkul site-ului in profilul tau

Acest prim pas poate aduce trafic catre site-ul tau. Fi sigur ca ai adaugat linkul site-ului tau in contul de profil pentru ca utilizatorii sa-l vada direct.

Trimite linkuri catre site sau articole de pe blog

Cea mai usoara metoda de promovare afacere siĀ  obtinere trafic din Twitter este sa facem share la propriile linkuri catre site. In cazul in care detinem un blog putem folosi cateva instrumente sa-i facem pe altii sa imparta postarile noastre si astfel sa ne ajute sa obtinem mai mult trafic si vizitatori.

Retrimite un tweet de mai multe ori pentru acelasi articol

Unul din secrete esteĀ  ca ai voie sa dai tweet aceleiasi postari de cate ori doresti pentru promovarea afecerii. Vei obtine astfel mai multi urmaritori care nu au citit nici un mesaj postat de tine inainte. Pentru acestia mesajele tale sunt ca si noutati. In cazul in care urmaritorii tai nu au primit mesajul tau de tweet de prima data, din cauza ca fusul orar nu este acelasi peste tot, prin retrimitere te asiguri ca mesajul va fi primit.

Optimizeaza-ti mesajele tweet pentru promovarea afacerii

Publicarea unei imagini in tweet-ul tau este un prim pas de optimizare al unui mesaj de tip tweet pentru o mai buna informare. Va fac cunoscute cateva metode de optimizare mesaje de tip tweet:

  • lungimea mesajelor tweet sa nu depaseasca 70-100 caractere
  • utilizati 1-2 hashtag-uri in mesaj
  • include un numar in mesaj tweet
  • ocazional include semnul (!) in corpul mesajului tweet
  • foloseste cuvinte populare care pot fei redistribuite.

Utilizezi Twitter pentru a obtine mai mult trafic pentru promovarea afacerii tale? In caz ca nu folosesti poti considera ca ar trebui sa faci acest pas important.

 

Related posts